Sheepskin Leer Laarzendonker BruinDames Ugg Lined Noira vmN08Onyw

Voor 18:00 besteld, morgen thuis!

Snelle levering!

34Discounts To up Womens Sale Adidas Hoodie Long 5LqAj34R
34Discounts To up Womens Sale Adidas Hoodie Long 5LqAj34R

Voor 18:00 uur besteld
is morgen in huis

De scherpste prijzen
van Nederland

6 maanden

garantie

Veilig

34Discounts To up Womens Sale Adidas Hoodie Long 5LqAj34R

betalen

27-03-2018

Tegenwoordig beschikt vrijwel iedere auto over een autosleutel waarmee de auto op afstand kan worden bediend. Dat wil zeggen dat u de auto vanaf een afstandje op slot kunt doen of juist kunt openen. In sommige gevallen gaat dat zelfs automatisch wanneer u, met de sleutel, in de buurt komt van de auto. Deze afstandsbediening is meestal ook direct de sleutel van de auto. Het loop op elektriciteit en wordt daarom gevoed door een batterij. U begrijpt zelf natuurlijk wel dat daarvoor geen gebruik wordt gemaakt van hele grote batterijen. Vrijwel alle autosleutels beschikken over kleinere batterijen, die ook wel knoopcelbatterijen worden genoemd. Na verloop van tijd gaan deze batterijen leeg en dan kunt u de auto uiteraard niet meer op afstand bedienen. Gelukkig is het heel eenvoudig om zelf de batterij van uw autosleutel te vervangen.

Goedkoper en sneller

34Discounts To up Womens Sale Adidas Hoodie Long 5LqAj34R

Wanneer u zelf de batterij van uw autosleutel vervangt, kost dat vanzelfsprekend minder geld. Natuurlijk zijn wel garages of winkels waar ze dat als service gratis voor u doen. Meestal moet er echter gewoon voor betaald worden. Bovendien moet u natuurlijk ook gewoon naar de winkel of garage om dit te laten doen. Het kost dus ook nog eens behoorlijk wat tijd. Daar heeft u allemaal geen last van wanneer u besluit om de batterij van uw autosleutel zelf te vervangen. U bestelt simpelweg de juiste batterij. Die wordt vervolgens naar u thuis gestuurd en u kunt deze direct vervangen. Enkele minuten later is het al gebeurd en kunt u voorlopig weer gebruik maken van uw autosleutel!

Welke batterij heb ik nodig voor mijn autosleutel?

Het zou natuurlijk heel vervelend zijn als u de verkeerde batterijen bestelt voor uw autosleutel. Er zijn immers verschillende modellen knoopcelbatterijen te koop en als u niet goed oplet, kiest u zo de verkeerde uit. Gevolg: u kunt alsnog de batterijen niet vervangen. Gelukkig is er een simpel trucje om dit soort problemen te voorkomen. Dat doet u namelijk door eerste de oude batterij uit e autosleutel te halen. Op deze batterij ziet u namelijk een code staan. Deze code is de naam van de batterij zodat u direct weet welke batterij u nodig heeft. Met die code is het vervolgens een fluitje van een cent om een nieuwe batterij voor uw autosleutel te kopen. Het is overigens wellicht slim om direct meerdere batterijen te kopen. Zo heeft u er enkele op voorraad en kunt u de volgende keer de batterij direct vervangen zodra deze leeg is.

Zelf autosleutel batterij vervangen

Het zelf vervangen van de batterij van de autosleutel is vervolgens gelukkig heel eenvoudig. Hoe dat precies moet verschilt per merk auto, maar meestal komt het op hetzelfde neer. De sleutel dient aan de achterkant opengemaakt te worden. Meestal kan dat gewoon met de hand maar soms is er ook een klein schroevendraaiertje voor nodig. Zodra u de autosleutel heeft opengemaakt, kunt u de oude batterij verwijderen en daar direct de nieuwe voor in de plaats leggen. De nieuwe batterij dient op precies dezelfde manier geplaatst te worden als de oude. Overigens kunt u er daarna voorlopig wel weer even mee vooruit. De meeste batterijen in een autosleutel gaan namelijk wel wat jaartjes mee omdat ze nauwelijks energie verbruiken.

Tips zelf autosleutel batterij vervangen

34Discounts To up Womens Sale Adidas Hoodie Long 5LqAj34R
  • Kijk vooraf op de oude batterij welk type u nodig heeft. Zo voorkomt u dat u de verkeerde bestelt
  • Wees voorzichtig met het openmaken van de sleutel, u wilt immers niets beschadigen.
  • Bestel direct meerdere batterijen. Het is immers niet zo handig als u de volgende keer weer een paar dagen moet wachten voordat u de batterij kunt vervangen.
  • Shop Online Dames Grijs Schoenen Outdoor Giesswein Merino Wool L Bij clFKT1J
  • Raak de autosleutel batterij tijdens het vervangen zoveel mogelijk alleen aan de zijkanten aan. Anders kunnen vetten van uw huid namelijk de geleidingen van de min en plus pool op de batterij blokkeren waardoor deze minder of zelfs helemaal niet werkt.Morillon Berghen Wandelschoen Bushcraft Laag 2HWYeE9ID
34Discounts To up Womens Sale Adidas Hoodie Long 5LqAj34R
34Discounts To up Womens Sale Adidas Hoodie Long 5LqAj34R
 

© 2011 - 2019 KnoopcelGigant.nl