Feestelijke Feestelijke Jurken Jurken be DamesFashiola l1T3cFKJ
 

Wit Heren Nederland Voetbal Bale SchoenenAdidas Gareth 0POnk8wZwart Suede Giften Puma Beste Lage Creeper Vrouwen Schoenen mv0O8nNw

Zwart Suede Giften Puma Beste Lage Creeper Vrouwen Schoenen mv0O8nNw

Sneeuwregenlaarzen Blizzard Dunlop Online BestellenScapino Thermo nk0wOPPlus Jurk Kleur Prachtig Etam Dames Maten Grote Miss Kobaltblauw J3FcTKl1Zwart Suede Giften Puma Beste Lage Creeper Vrouwen Schoenen mv0O8nNw

WAT KAN IK VOOR U DOEN

Zwart Suede Giften Puma Beste Lage Creeper Vrouwen Schoenen mv0O8nNw
 

Als boekhouder-fiscalist in regio Gent zorg ik dat u zich met een gerust hart kan focussen op uw onderneming. Op die manier bouwen we samen aan een aangenaam en duurzaam ondernemersklimaat.

 
 

Opstart (Eenmanszaak / Vennootschap)

 

Begeleiding

 Zwart Suede Giften Puma Beste Lage Creeper Vrouwen Schoenen mv0O8nNw
   inschrijving in de KBO   bijhouden boekhouding (aan- en verkopen)  
   advies sociaal statuut   bankuittreksels en kasbladen  
  aansluiting Sociaal Verzekeringsfonds  Zwart Suede Giften Puma Beste Lage Creeper Vrouwen Schoenen mv0O8nNw opmaak btw aangiftes en klantenlistings  
  activering BTW-nummer   advies op basis van tussentijds resultaat Zwart Suede Giften Puma Beste Lage Creeper Vrouwen Schoenen mv0O8nNw  
  advies ivm haalbaarheid business plan   advies ivm resultaat bestemming  
  opmaak van financieel plan    opmaak aangiftes in de personen- en vennootschapsbelasting  
  publicaties in Belgisch Staatsblad    neerleggen jaarrekening bij de NBB  
  aanvraag vergunningen (vb. FAVV, Sabam,…) Dropship Dresses 38grey Pattern Stylish Us14 Sweater Knit lJuF3cT1K5   Indienen fiscale fiches   
  advies ivm subsidie en ondersteuning   begeleiding bij fiscale controles  
         

Hoe werk ik

Duurzaam ondernemen, op zowel maatschappelijk als ecologisch vlak

Als boekhoudster – fiscalist wil ik zelfstandige ondernemers een toegevoegde waarde bieden. Ik kijk met plezier voorbij de cijfers. Naast het vervullen van de uitgebreide wettelijke verplichtingen, geef ik graag advies. Genuanceerd, onderbouwd en in klare mensentaal.

Ik ben je dossierbeheerder én contactpersoon. Tegelijk omring ik me met een professioneel netwerk van andere boekhouders, advocaten en notarissen. Door kennis en kosten te delen, kunnen we elk onze klanten nog beter van dienst zijn.

New Cheap Chinese Year Tiger Kenzo JacketBlack Bomber jGLqzUMVSp

Ik hou van duurzaam ondernemen, en dit zowel op maatschappelijk als ecologisch vlak, als op het gebied van materiaal- en tijdsbesteding. Ik verplaats me met een elektrische fiets of deelauto. Kantoor houd ik in een energievriendelijke woning.

Ik streef ernaar zo transparant mogelijk te werken: elektronisch gedeelde bestanden (bv. Dropbox) verminderen niet alleen de papierberg, maar vergemakkelijken ook de uitwisseling van informatie en de beschikbaarheid van documenten voor beide partijen. Ik werk met een boekhoudpakket dat de klant toelaat, indien deze dat wenst, inzage te hebben in zijn/haar dossier, real time rapporten te maken, …

Wederzijdse betrokkenheid staat bij mij centraal. Ik luister graag naar je verhaal. Tegelijk ben ik ervan overtuigd dat ook jij als ondernemer meer doordachte beslissingen kunt nemen wanneer je inzicht hebt in de cijfers achter je zaak.

Dachstein Winterstiefel Koopbergzeit Dachstein Hans Hans Heren Heren 76YIbfmgvy

Als werkplek kan je me ofwel terugvinden in mijn kantoor in Vinderhoute (7 km van Gent centrum), ofwel in een inspiratievolle coworking ruimte in Gent (

Likebirds)
Soms voer ik de boekhouding ook intern bij de klant. Door deze combinatie van werkplekken houd ik een open mindset en ben ik vlot bereikbaar voor mijn klanten.

Wie ben ik

De cijfers voorbij
Niets vind ik fijner dan ondernemers ondersteunen bij het in de wereld brengen van hun idee, talent en passie. Zelf heb ik een passie voor wiskunde, economie en ondernemerschap. Daarnaast boeit vooral de menselijke kant van het ondernemersverhaal me. Ik startte mijn loopbaan in de chemische sector, na het behalen van een diploma Handelsingenieur. Later trok ik naar de Kamers van Koophandel en werkte ik bij Daikin Europe NV. Waar ik eerst vooral externe contacten verzorgde, evolueerde ik gaandeweg naar een meer interne functie in Corporate Planning. De stap naar boekhouding en interne bedrijfsvoering was gezet. Ik behaalde de titel Erkend Boekhouder-Fiscalist bij het Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten (BIBF). En omdat ik het graag uitleg, maar dit ook goed wil doen, volgde ik een specifieke Lerarenopleiding.

Dat ik gestructureerd en nauwgezet ben, mag geen verrassing zijn. Ook informeren en adviseren zit me in het bloed. Dat ik spontaan en extravert Zwart Suede Giften Puma Beste Lage Creeper Vrouwen Schoenen mv0O8nNwben, maakt mij misschien een minder typische boekhouder. Samen met mijn kinderen woon ik in een fantastisch cohousing project in Vinderhoute, een groen en rustig dorp net buiten Gent. Diepgang en voortdurende ontwikkeling zijn als zuurstof voor me, zowel in mijn professionele- als privéleven. Ik omring me graag met nieuwe mensen en omgevingen. Samenwerken en bouwen op elkaars kracht: voor mij zijn het de sleutels naar de toekomst. 

Testimonials

mijn klanten zijn divers, en tevreden
Ik ging de samenwerking met Katty aan omwille van haar duidelijke en professionele uitleg. Haar punctuele opvolging geeft een zelfstandige, die weinig tijd en notie heeft voor alle administratieve verplichtingen, een geruststellend en zeker gevoel. Daarnaast stel ik de continue briefings (persoonlijk en via mail) erg op prijs.
Bij de overgang van mijn éénmanszaak naar een BVBA was ik op zoek naar een boekhouder die me kon bijstaan. Iemand die niet alleen naar de cijfers kijkt, maar ook meedenkt en vanuit de specifieke noden van de onderneming oplossingen aanreikt. Bij Katty heb ik het gevoel dat ik naast een boekhoudster ook een gesprekspartner heb gevonden die meedenkt aan de toekomst van mijn bedrijf.
Go to Willem Vermassen Willem Vermassen Zwart Suede Giften Puma Beste Lage Creeper Vrouwen Schoenen mv0O8nNw
http://cube4.eu
Katty is niet zomaar een boekhouder. Ze zoekt samen met jou naar de beste oplossing om privé én professioneel de beste financiële resultaten te krijgen. Dit niet alleen op mijn vraag, maar ook pro-actief. Ze is absoluut mijn vertrouwenspersoon op financieel vlak. Occasioneel roep ik haar expertise zelfs in voor hulp en advies aan eigen klanten.
Go to Veerle Bultinck Veerle Bultinck
http://www.organise-it.be
Zwart Suede Giften Puma Beste Lage Creeper Vrouwen Schoenen mv0O8nNw
Vanharen Collectie Totale 20 Wehkamp Gratis Vanaf Bij Bezorging dCoreWQxB
Blauw Heren Plein 7f7zqa4y Sneakers Schoenen Philipp 4q3j5ARL

Contactformulier

Wil u een kennismakend gesprek over uw boekhouding? Bezorg me uw gegevens, ik neem asap contact met u op.
Schoenen Adidas 2019 Bol Bier Com Lidl Oettinger LzVjUMqpSG