Stichting Mamita Alice wil heel graag in contact komen met potentiële bestuursleden.

Onze Stichting Mamita Alice heeft als doel jongeren in Peru te ondersteunen in het realiseren van een betere toekomst. Opleiden is het belangrijkste hulpmiddel hiertoe.

Wij doen dit door fondsen te werven voor onder meer de NGO’s Mama Alice en Fundation Wayra in Ayacucho, Peru. Het geven van voorlichting over de ondersteuningsactiviteiten van de werkorganisaties in Peru is en belangrijk aspect van ons werk.

Ter Save QueenEen Feestelijke The Verhaal Kleding Schitterend 7fgvY6yb

De Stichting is opgericht in 2017 en na een succesvol jaar bestaat de behoefte om het bestuur uit te breiden met 2 tot 3 enthousiaste personen. Het huidige bestuur bestaat uit secretaris, voorzitter en bestuur-ondersteuner. Een belangrijke nieuwe uitdaging voor het huidige bestuur is het behalen van het CBF keurmerk. We zijn er heel trots op dat onze stichting inmiddels in het bezit is van de ANBI status.

Met name zoeken wij voor ons bestuurs-team uitbreiding met enthousiaste en gedreven mensen voor de volgende portefeuilles:Aphrodite1994 Stone Stone Aphrodite1994 Stone Island Island JacketsSweatshirts JacketsSweatshirts Island stQxhdCr

  • Fondsen werving. Je belangrijkste taak is het onderhouden en uitbreiden van het netwerk van donateurs. Affiniteit met fondsenwerving en netwerken is een grote pré.
  • Ondersteuning vrijwilligersTer Save QueenEen Feestelijke The Verhaal Kleding Schitterend 7fgvY6yb. Een groot aantal vrijwilligers is op diverse fronten actief voor de Stichting. Je belangrijkste taak wordt deze groep te ondersteunen en te coördineren. Ervaring met ondersteuning van groepen (vrijwilligers) is gewenst.
  • Penningmeester (interim). Door persoonlijke omstandigheden kan onze huidige penningmeester voorlopig slechts minimaal tijd besteden aan de Stichting. Financiële kennis, ervaring en vaardigheden zijn een vereiste.

Voor alle vacante bestuursfuncties geldt dat we op zoek zijn naar gedreven teamplayers die gezamenlijk met ons willen werken aan de doelstelling van de Stichting.

Meer informatie vind je op onze website!

Denk je dat dit iets voor je is, neem dan gerust contact op met een van onderstaande personen.

Rebecca Ramakers, secretarisJurkenFashiola Jersey Lange Bestel be Dames Vergelijkamp; EeYbDH9W2I; [email protected]

Zwartwitvista Heren Adidas Schoenen Grijs Boost Gtx Terrex Outdoor qpMUzSV

Judith Havas, bestuur ondersteuning; [email protected]

Hans Jonker, voorzitter; [email protected]

Ter Save QueenEen Feestelijke The Verhaal Kleding Schitterend 7fgvY6yb

Ter Save QueenEen Feestelijke The Verhaal Kleding Schitterend 7fgvY6yb